Ga naar de inhoud
Home » Testimonials

Testimonials

Klanten aan het woord


” Wij hebben onlangs een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen, tegelijkertijd hebben wij een nieuwe website gelanceerd. Luxografie heeft voor ons de totale fotografie voor haar rekening genomen. Het resultaat was boven verwachting. De goede voorbereiding en flexibele houding van Linda hebben wij als zeer positief ervaren! “

Franks Poels
Operations Manager
pmexpress.nl


” Linda van de Bogaard is een fotografe die een paar stappen extra zet voor haar opdrachtgever. Haar creatieve touch, onverwachte settings en slimme posities, toegelicht met gevatheid en humor, maakt Linda exterieur foto’s van mijn opgeleverde projecten uniek en grensverleggend. Dus ben je op zoek naar een bevlogen creatieve fotograaf met passie voor haar vaak, die je foto’s van het scherm laat spatten en iets ‘extra’s’ . Foto’s worden op een dusdanige manier bewerkt, zodat je als opdrachtgever onderscheidend bent met eindresultaat, bijvoorbeeld voor een boek of website. Een eerste indruk maar je maar een keer. Linda weet via unieke foto’s en bewerkingstechnieken en verrassende posities de accenten te verleggen naar hoger niveau van fotografie anno nu. Ik ben meer dan tevreden!

Pieter van de Biggelaar
Eigenaar van OWN Bouwcollectief
ownbouwcollectief.nl


” Luxografie heeft de complete fotografie van onze projecten op zich genomen. Daarnaast heeft Linda ervoor gezorgd dat onze nieuwe website werd gelanceerd precies zoals wij dat voor ogen hadden. Linda is een fotograaf met kennis en ambitie. Ze weet met weinig woorden precies te pinpointen wat je als bedrijf met behulp van foto’s haar wilt uitdragen en daarmee gaat ze doelgericht aan de slag. Verrassend en nauwkeurig zijn keywords voor haar werk. We zijn trots op onze fotografie en de website!

Henry van Eijndhoven
Eigenaar HVE Elektrotechniek
hve-elektrotechniek.nl


” Ik ben nog steeds superblij met de professionele foto’s die Luxografie van onze schoonheidssalon en team gemaakt heeft. We zetten deze nog vaak in op onze socialmedia kanalen en onze website. We komen zéker terug zodra we weer nieuwe foto’s willen laten maken! ”

Rowena Groenland
Eigenaar Schoonheidssalon Rowena
schoonheidssalonrowena.nl