Ga naar de inhoud
Home » Over Luxografie

Over Luxografie

Dagelijks raak ik gefascineerd door bouwprojecten, architectuur, interieur, of één of andere vorm van design. Hoe een een concept tot leven komt vind ik fantastisch. Hoe is het mogelijk dat een mens zo’n ontwerp kan bedenken en een uitvoerend team het ontwerp ook nog eens tot leven wekt? Als ik weer eens voor een designer of een bouwbedrijf aan de slag mag dat iemands droomhuis heeft opgeleverd en zowel ontwerper als klant zijn blij, hoe geweldig is het dat ík daar ook nog eens prachtige foto’s van mag maken!

De fascinatie voor fotografie begon al vroeg. Op mijn twaalfde begon ik foto’s te maken van familie, vrienden en alles dat ik de moeite waard vond. Steeds vaker kreeg ik de vraag van anderen of ik foto’s wilde maken. Dit ging zo goed dat ik werd gevraagd om een opgeleverde woning te fotograferen, en toen was het raak: liefde op het eerste gezicht. Dat voelde zó goed dat ik me verder ben gaan verder ontwikkelen in de architectuur- en interieur- en bouwfotografie. 

Dankzij de fotovakschool kon ik mijn fascinatie nog verder doorgronden en en mezelf de juiste technische kennis aanleren. Nu help ik organisaties met het verbeteren van hun merkbeleving en daarmee hun marktpositie. Dit doe ik door het leveren van architectuur- en interieur- en bouwfoto’s van hoge kwaliteit.  

Als je wilt dat ik jouw design of project professioneel in beeld breng, bel me even of stuur een mailtje!